srijeda, februar 26, 2020
   
Font

Zanimljivosti

 


NAŠE KOMPANIJE CRNAGORACOOP NB I CRNAGORACOOP AD SVAKE GODINE UČESTVUJU U BROJNIM HUMANITARNIM AKCIJAMA, U KOJIM SMO SE POJAVILI U ULOZI DONATORA NAŠIH PROIZVODA. SMATRAMO DA KAO KOMPANIJE SA VIŠEDECENIJSKOM TRADICIOM TREBA DA VODIMO RAČUNA O ONIMA KOJIMA JE POMOĆ I BRIGA POTREBNA.

 

POSEBNO ISTIČEMO DA STALNIM DONACIJAMA SVOJIH PROIZVODA POMAŽEMO MITROPOLIJI CRNOGORSKO PRIMORSKOJ, UČENICIMA BOGOSLOVIJE NA CETINJU, MANASTIRIMA OSTROG I ŽDREBAONIK. TAKODJE, POMOGLI SMO UDRUŽENJE ČASNIH SESTARA KRALJICE MILENE, CRVENI KRST IZ DANILOVGRADA, CENTAR ZA DJECU SA POSEBNIM POTREBAMA, DOM ZA NEZBRINUTU DJECU U BIJELOJ ...

 

CRNAGORACOOP NA DANIMA ČOKOLADE U PIVI

 

CRNAGORACOOP ĆE SREDINOM MJESECA SPONZORISATI  MANIFESTACIJU DANI ČOKOLADE KOJE ORGANIZUJE ETNO SELO MONTENEGRO U PIVI.   DJECA KOJA ĆE UČESTVOVATI NA OVOJ MANIFESTACIJI DOBIĆE MAPU ETNO SELA GDJE ĆE NA MALOJ POVRŠINI BITI SAKRIVENE ČOKOLADE. POLJA NA MAPI KOJA BUDU OZNAČENA KAFENOM KOCKOM ĆE BITI MJESTA GDJE ĆE BITI SAKRIVENA ČOKOLADA. CRNAGORACOOP PODRŽAVA SVAKU MANIFESTACIJU KOJA ZA CILJ IMA EDUKACIJU DJECE I MLADIH.